miercuri, 22 septembrie 2010

Dor...


Imi era dor de blogul meu....serios!
As vrea, cumva, sa transmit un mesaj pozitiv, revigorant...
As vrea ca oamenii sa vada jumatatea plina a paharului, partea frumoasa a unui lucru. In orice exista o parte frumoasa si o parte urata; depinde ce parte privim, depinde din ce unghi privim. Trebuie sa intelegem ca in viata, totul are rezolvare; singurul lucru ce nu are rezolvare, e moartea!
Nu ar trebui sa lasam acele nimicuri sa ne afecteze starea, viata. Ajungem la un moment dat la concluzia ca am pierdut atata timp din viata cu acele "nimicuri". Din pacate, de cele mai multe ori ne dam seama de asta cand s-a dus acea perioada din viata cand totul era posibil.
Intamplarile din viata, situatiile, imprejurarile ne pot schimba, ne pot face de nerecunoscut.
Mereu trebuie sa intelegem ca maine e o noua zi, insa, trebuie sa nu lasam pe maine ce putem face azi; exista un timp pt. toate.
Este putin trecut de ora 5 AM si eu am dorinta asta ciudata de a spune lumii intregi ca viata e frumoasa si trebuie traita frumos!!!
Vad des oameni cuprinsi de depresie, de chin, de astenie....oameni sanatosi fizic, care, din pacate sunt chinuiti; as vrea sa ii ajut pe toti!
Daca as avea o dorinta, doar una, nu as dori ceea ce multi ar crede ca as cere....nu as dori decat un singur lucru: sa dispara durerea! Nu e posibil asa ceva insa, durerea, fericirea, tristetea, bucuria....sunt stari normale, sunt trairi ale vietii. Eu am zis doar ce mi-as dori, nu ce ar fi posibil.
Acum, poate unii vor spune sa imi doresc ceva real si sa incerc sa infaptuiesc. Pai, asta si incerc, asta si sper sa realizez.
Viata are atat de multe de oferit, avem atatea de trait, de simtit...
Va doresc sanatate si fericire, restul le rezolvati voi! :)